Limburgse Jeugdkampioenschappen 2019 voor Buutterednen, Dans en Parodie

Limburgse Jeugdkampioenschappen 2019 voor Buutterednen, Dans en Parodie

Op zaterdag 23 februari a.s. organiseert de Limburgse Vereniging van Karnavals Artiesten (LVKA)
de Limburgse Jeugdkampioenschappen voor buutterednen, dans en parodie (ook voor duo’s, trio’s enz.)

Meisjes en jongens t/m/ 17 jaar kunnen dan met buut, dans of parodie aan het Limburgse publiek laten zien, welke talenten er op dit gebied in de Limburgse karnavalswereld zijn.

Voor de buut zijn er twee Limburgse Jeugdkampioenschappen׃een kampioenschap voor iedereen tot en met groep 8 van de basisschool, het “Limburgs Jeugd Buuttekampioensjap” en een kampioenschap voor iedereen in het voortgezet onderwijs tot en met 17 jaar, het “Limburgs Jóngere Buuttekampioensjap”

Een deskundige jury zal na afloop bekend maken welke deelnemers zich Limburgs Jeugdkampioen 2019 mogen noemen. Elke deelnemer of deelneemster zal een oorkonde en een persoonlijk aandenken ontvangen voor zijn of haar optreden op deze middag en voor de winnaars zijn bekers beschikbaar gesteld.

De kampioenschappen worden gehouden in Zaal Mirage, Stationsstraat 7 te Susteren.

Jongens en meisjes die mee willen doen of mensen die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.
Aanmelding voor deelname kan tot en met 15 februari bij: Secretariaat LVKA, Paul Maassen, Hussenbergstraat 76, 6243 AJ te Geulle, tel. 043-3647486 of via mail: maassen76@home.nl.