Presentatieavond buuttecursus groot succes

Presentatieavond buuttecursus groot succes

Vrijdag 25 oktober was voor 9 cursisten een speciale vrijdag. De meeste cursisten gingen die avond voor de eerste keer in de ton voor een groot publiek. Een half jaar zijn ze onder deskundige leiding van oudgedienden en geroutineerde buuttekampioenen Will Knapen en Karel Fiddelers bezig geweest met het opstellen van een buut. Een hele opgave is voor velen gebleken maar het resultaat mocht er ook zijn.

Vanuit de complete groep cursisten waren er 9 zo ver dat ze hun eindresultaat op de planken konden en wilde brengen. Deze try-out was de kroon op hun werk en mogelijk een test om mee te doen met de voorronde van de Buuttekampioenschappen. De zaal was tot de laatste plaats gevuld met familie, bekenden en overige geïnteresseerden. Aan aandacht geen gebrek en de uitvoering kon nooit fout. Je moet er maar durven te staan…

Negen cursisten verspreid van over de hele provincie die hun, veelal, eerste stap zetten in het spotlicht en uittesten of het door hun opgestelde verhaal aanslaat bij het publiek. Het is een groot succes geworden voor alle deelnemers. Voor de ene was het moeilijker als voor de ander maar alle buuttereedners hebben het er goed vanaf gebracht.

Hieronder een foto overzicht van de avond.

Wilt u ook graag in de buut maar u heeft een steuntje in de rug nodig, geef u dan op voor de volgende buuttecursus die, met voldoende deelname, medio maart 2020 weer zal starten. Let voor opgave en meer informatie op deze website.