Geliënde 2×11 jubileum met CD-presentatie op 28 en 29 oktober

Posted on sep 19, 2017 in LVKA Leden, Nieuws algemeen
Geliënde 2×11 jubileum met CD-presentatie op 28 en 29 oktober

In 2017 bestaan De Geliënde 2 x 11 jaar! En vanzelfsprekend laten de trotse LVK-winnaars deze bijzondere mijlpaal niet zomaar voorbij gaan. Op zaterdag 28 oktober (aanvang 20.00 uur) en zondag 29 oktober (aanvang 14.30 uur) zal het Geliënde jubileum uitbundig worden gevierd in zaal Op de Trepkes in Hulsberg. Met op beide dagen een spectaculaire openingsact, een keur aan Limburgse artiesten (zaterdag en zondag uniek programma!) en de presentatie van de 1e Geliënde-CD.

Limburgse artiesten

Op zaterdag 28 oktober maken Beppie, Ziesjoem, Kartoesj, La Bamba, Spik en Span, Kelly van de Lump en De Plekbend hun opwachting.

Op zondag 29 oktober is het de beurt aan Big Benny, Marleen Rutten, Katja Henz, Don Kiesjot, Andy & Roy, Ronald en Carien en De Twiee Gewaejde.

Verdere medewerking wordt verleend door dansgroep Cosy Corner, DJ Herman en DJ Frank Bessems. De presentatie is op zaterdag in handen van Gilbert Petit en op zondag van Frank Bessems.

Jubileum CD

De jubileum-CD wordt een verzamelalbum met maar liefst 2 x 11 liedjes. Een mooie mix van 15 LVK-inzendingen – waaronder natuurlijk het bekroonde liedje “Code road-gael-greun” – 5 nieuwe, nog niet eerder uitgebrachte liedjes en 2 oude succesnummers in een nieuw jasje.

Speciale voorverkoop

Op vrijdag 22 september om 20.00 uur vindt bij café Op de Trepkes in Hulsberg een speciale voorverkoop plaats voor het jubileumweekend. Iedereen die verzekerd wil zijn van een entree ticket wordt aangeraden gebruik te maken van deze voorverkoop!

De ticketprijzen zijn als volgt:

 Entree zaterdag of zondag + CD voor 1 persoon: €11,-

 Partnerticket: entree zaterdag of zondag voor 2 personen met 1 CD: €16,-

 Passe partout: entree zaterdag EN zondag + CD voor 1 persoon: €16,-

De kaartverkoop wordt afgewikkeld in volgorde van binnenkomst. Dus wie het eerst komt, die het eerst maalt. Vanaf zaterdag 23 september is de kaartverkoop online via de site http://degeliende.nl/.
Daar staan dan ook alle ins en outs over het programma en kan de jubileum CD worden besteld.